Welke oplossingen heeft Exceltise gerealiseerd?

Dashboard Nationale voorraad gebruikte auto's

Onze Excel experts werden benaderd door de afdeling Remarketing van een bekend automerk voor het verder verbeteren van hun dashboard nationale voorraad gebruikte auto's.
Lees meer >

Dashboard Dealer Sales & Aftersales

De accountantmanagers van een bekend automerk deden een beroep op onze Excel expertise voor een pragmatische oplossing de prestaties van hun dealers te volgen.
Lees meer >

Koppelen van 120 rekeningschema's aan rapportageschema

Voor de implementatie van een nieuwe bedrijfsvergelijking in het dealernetwerk hebben onze Excel experts een oplossing gemaakt waarmee 120 grootboekschema's gekoppeld konden worden aan het centrale rapportageschema van de bedrijfsvergelijking.
Lees meer >

Maken van ruim 2000 historische bestanden

Voor de implementatie van een nieuwe bedrijfsvergelijking in het dealernetwerk hebben onze Excel experts een oplossing gemaakt waarmee ruim 2000 historische bestanden werden aangemaakt.
Lees meer >

Rapportage Dealernetwerk performance

De afdeling Dealernetwerk van een bekende automobiel importeur schakelden onze Excel experts in voor het maken van rapportage oplossing waarin een totaal overzicht alle belangrijke prestaties in zowel Sales als Aftersales per individuele dealer gevolgd konden worden.
Lees meer >

Dashboard Haarmode

Onze Excel experts ontwikkelden een rapportage-oplossing voor het management van een kappersorganisatie. Met deze rapportage-oplossing kunnen de financiele en commerciele prestaties van de filialen van de kappersorganisatie worden gevolgd.
Lees meer >

Dashboard Leveringen & Ontvangsten

De backoffice van een internationale outdoormarketing organisatie zochten Excel kennis voor het ontwikkelen van een dashboard voor het volgen van hun logistieke proces.
Lees meer >

Dashboard Orders

Voor de afdeling Ordercontrol van een internationale outdoormarketing organisatie ontwikkelden onze Excel experts een dashboard voor het volgen van hun orderafhandelingen.
Lees meer >

Dashboard Telecom

Voor een telecom provider hebben onze Excel experts diverse rapportages en dashboards opgezet voor het beter monitoren van de bedrijfsvoering.
Lees meer >

Dashboard Sales Verzekeringen

Onze expertise in Excel rapportages werd ingezet voor het ontwikkelen van een sales dashboard in de verzekeringsbranche .
Lees meer >

Dashboard Schade

De backoffice van een internationale outdoormarketing organisatie zochten Excel rapportage experts voor het ontwikkelen van een dashboard voor het monitoren van schades aan de honderden beheerde objecten.
Lees meer >

Patiëntenmonitor

Een patiëntenbelangenvereniging zochten expertise in Excel rapportages voor het ontwikkelen voor een oplossing waarmee een patiënt de eigen gezondheid kon volgen.
Lees meer >

Rapportage Kwaliteit

De backoffice van een internationale outdoormarketing organisatie zochten Excel expertise voor het maken van de wekelijkse kwaliteitsrapportage.
Lees meer >

Van Excel rekenmodel naar Word rapportage

Voor deze accountancy organisatie ontwikkelden onze Excel consultants een demo die een besparing van 2 fulltime medewerkers aantoonde
Lees meer >

Rapportages Excel in Sharepoint

Voor een Software ontwikkelaar hebben de Excel experts geholpen met publiceren van Excel rapportages en dashboards in een Sharepoint omgeving.
Lees meer >

Rapportage Prestaties medewerkers Uitzendbureau

Een regionaal uitzendbureau vroeg onze Excel experts om een bestaande rapportage oplossing onderhanden te nemen.
Lees meer >

Financieel Model exploitatie en kasstromen internationale beheermaatschappij

De Excel experts verbeterden het financiele rapportagemodel dat gebruikt wordt om de kasstromen en exploitaties van verschillende dochterbedrijven en internationale moedermaatschappij.
Lees meer >

Simulatiemodel Rebalancing strategieën beleggingsportefeuilles

Een Amerikaanse financiële dienstverlener schakelde onze Excel expertise in voor een oplossing verschillende rebalancing strategieën te simuleren.
Lees meer >

Simulatiemodel Scenario's internationaal transport

Voor deze uitdagende case werden onze Excel experts ingezet om een simulatie model te maken om verschillende scenario's voor internationaal transport te kunnen doorrekenen
Lees meer >

Beheren & consolideren van 65 verkoopplanningen

Een multinational vroeg onze Excel consultants een oplossing om elke maand op een makkelijke manier 65 verkoopplanningen te beheren en te consolideren.
Lees meer >

Steekproef Generator

Een gerenommeerd enquete en onderzoeksbureau benaderden onze Excel experts voor het automatisch genereren van betrouwbare steekproeven voor hun klanten.
Lees meer >

Maken Transport documenten Internationaal transport

Een internationaal transport bedrijf belden onze Excel experts met de vraag om een oplossing te maken die automatisch alle benodigde transport documenten genereert.
Lees meer >

Workshop Excel & VBA

Onze Excel experts bundelden hun Excel & VBA kennis in een maatwerk workshop voor een internationale gouvernementele organisatie
Lees meer >

Workshop Excel Formules

Voor de financiële medewerkers van een woningbouwcorporatie ontwikkelden onze Excel specialisten een workshop gericht op geavanceerd gebruik van formules.
Lees meer >

Workshop Excel Introductie

Deze welzijnsorganisatie wilden graag hun medewerkers laten kennis maken met Excel onder leiding van onze Excel experts.
Lees meer >